Onze nieuwe website is online!

Na hard werken zijn we compleet overgestapt op een ander systeem en een goede website, deze website is verbeterd door betere zoekresultaten en meerdere mogelijkheden om je favoriete producten makkelijk te vinden en zelfs op te slaan als één van je favorieten.

Ons systeem is compleet aangepast en daardoor hebben we ook een ander betaalsysteem, zowel online in onze webshop als in onze fysieke winkel maken we gebruik van de betrouwbare diensten die Rabobank ons biedt. Rabobank zorgt voor een veilige betaling met verschillende betaalmogelijkheden zoals iDeal, Afterpay enzovoorts.

We hopen dat de vernieuwde website overzichtelijker is geworden en je je favoriete producten makkelijk kunt vinden. We voegen elke dag nieuwe producten toe, dus houdt ons assortiment in de gaten. Mist u iets in ons assortiment? Laat het ons gerust weten, dan doen wij er alles aan om het product voor de juiste prijs binnen te halen in ons assortiment.

In ons vernieuwde klanten account, kunt u ook sparen voor punten. Punten kunt u verdienen door een bestelling te plaatsen, deze punten zijn later in tw wisselen voor korting!

Gratis korting
Om te vieren dat onze vernieuwde website online is, trakteren we je! Vul 5WZCTMX8 in bij je bestelling en je krijgt 10% korting! Minimale besteding is €10,00 en de actie loopt tot 10-07-2022. De code is eenmalig per klant in te wisselen.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, vragen we je om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag!

Groetjes, 
Team van Vegters Paw Supplies & een pootje van Laika!

2 reacties op “Vernieuwde website online!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.