Klantenservice

Ben je misschien niet bekend met natuurlijke snacks? Wil je de hond van vrienden verwennen met snacks en je weet niet wat te kiezen? Hondenverjaardagspartijtje? Je pup’s eerste snackjes?  Heeft je hond een allergie en heb je hulp nodig bij het kiezen van de snacks? ook voor fokkers maken wij puppy pakketjes op maat.

Stel  je snack- vragen aan ons en wij gaan er alles aan doen om je te helpen. 

Contactgegevens

E-mail: klantenservice@vegters.com
Telefoon: +31 (0)524 788 104

Postadres: van Rechterenlaan 68, 7742 XJ Coevorden
Bezoekadres (op afspraak: Pasteurweg 2, 7741 LB Coevorden

Wil je liever direct contact? Start dan een gratis en vrijblijvende chat, rechts onderin je beeldscherm.

Misschien kunnen we hier uw vraag beantwoorden?

Wat zijn de verzendkosten?

In Nederland: Bij bestellingen vanaf €49,- verzenden wij zonder extra kosten bij pakketten tot 30 KG. Bij bestellingen minder dan €49,- vragen wij een bijdrage van €8,95. Er is geen minimaal orderbedrag. Houd er rekening mee dat het maximale gewicht van 30 KG per pakket inclusief verpakkingsmateriaal is (ca 2 KG). Wanneer je bestelling niet in 1 pakket kan worden verzonden wordt er een extra zending aangemaakt, dit is kosteloos.

In België en Duitsland: Bij bestellingen vanaf €59,- verzenden wij zonder extra kosten bij pakketten tot 20 KG. Bij bestellingen minder dan €59,- vragen wij een bijdrage van €9,95. Er is geen minimaal orderbedrag. Houd er rekening mee dat het maximale gewicht van 20 KG per pakket inclusief verpakkingsmateriaal is (ca 2 KG). Wanneer je bestelling niet in 1 pakket kan worden verzonden wordt er een extra zending aangemaakt, dit is kosteloos.

Levertijd

Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur binnenkomen, worden dezelfde dag verzonden (mits alle artikelen op voorraad zijn).

Er worden op maandag tot en met vrijdag pakketten verzonden, uitgesloten van bijzondere en- /of feestdagen en vakantiedagen binnen ons bedrijf.

Hoe kom ik aan een kortingscode?

De vraag bij het afrekenen naar een kortingscode kan worden gebruikt als je een cadeaubon hebt gekregen. Ook komt het voor dat we een kortingsactie doen i.v.m. een feestelijke aangelegenheid. Abonneer je op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van lopende acties en kortingen.

Geschillen en klachten

Je kunt jouw klacht via e-mail aan ons sturen op e-mailadres: klantenservice@vegters.com. Vermeld duidelijk in de onderwerpregel dat het een klacht betreft en je ordernummer. Je ontvangt een ontvangstbevestiging van de klacht.

De termijn van afhandeling van de klacht is maximaal 14 werkdagen.
De insteek is om samen met jou de klacht correct op te lossen.

Vegters Paw Supplies is ook aangesloten bij WebwinkelKeur en biedt hier ook geschillenbemiddeling aan.

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Ja, dit is zeker mogelijk. Je kunt je bestelling afhalen in onze winkel in Hardenberg en ons magazijn in Coevorden. Zodra je je bestelling plaatst kan de optie aangeklikt worden om je bestelling af te halen. Als je bestelling klaar staat wordt je gebeld door één van onze medewerkers.

Help! Ik mis een product

Dat is niet zo leuk, we kunnen je daar zeker wel mee helpen!
Wij hechten veel waarde aan onze klanten. We vragen je om contact op te nemen met onze klantenservice zodat we uw gegevens erbij kunnen pakken, en kunnen nagaan welk product er mist bij je bestelling. Hoe je contact opneemt met onze klantenservice, is aan jouw. Je kunt ons bereiken via de gratis livechat, via de telefoon en e-mail.